QUOTE

Your daily dose of bohemian vibe

La Bohème - nominated as Best Fashion Blog at the Digital Divas event

5/26/14

EN: My darlings, I received a very good news a few days ago. I am nominated for the Best Fashion Blog at the Digital Divas event, the only major beauty, fashion and lifestyle event dedicated to the active women in social media. It will take place on June 3rd. I'm very excited, so wish me luck! :) Thank you to everyone who has been supporting me all this time! You, guys, rock! :)

RO: Fete dragi, acum câteva zile am primit o veste foarte bună. Sunt nominalizată la categoria Best Fashion Blog la evenimentul  Digital Divas, singurul eveniment major de beauty, fashion și lifestyle dedicat femeilor active din social media. Acesta va avea loc pe 3 iunie la Palatul Ghika. Sunt foarte entuziasmată, urați-mi noroc! Competiția este acerbă și, deși, cel mai probabil nu voi câștiga, sunt fericită pentru nominalizare. Îmi pare bine că în sfârșit blogul La Bohème are parte de recunoaștere. Vă mulțumesc tuturor celor care ați fost alături de mine în tot acest timp!

Iată și comunicatul oficial al evenimentului.

Cel mai așteptat eveniment de comunitatea online de fashion și beauty, Digital Divas, revine pe 3 iunie ți va avea loc la Palatul Ghika, București. Evenimentul, cu acoperire internațională, organizat de AVON Cosmetics și Evensys va reuni specialiști din industrie și femei pasionate de comunicarea online. 

CONFERINȚA DIGITAL DIVAS

Digital Divas își propune și în acest an să ofere o sursă de inspirație persoanelor care activează în online și să aducă în prim plan povești de succes. Cele două sesiuni de conferințe ale evenimentului vor evidenția modalitățile de creștere a vizibilității în online, cum să ai un conținut relevant pentru cititori și cum să interacționezi eficient cu aceștia. 

Digital Divas înseamna inspirație, comunicare, networking, și nu în ultimul rând, tendințe și oportunități pe care comunitatea online de beauty și fashion trebuie să le aibă în vedere. 

Raluca Kisescu, Senior Manager Commercial Marketing Avon Romania ți Moldova crede că “fiind deja la a treia ediție Digital Divas e gândită ca orice poveste cu prințese sau zâne. În cazul nostru, întâlnirea cu prințul este garantată la a treia încercare. Prințul este de fapt reprezentat de oameni din industria de frumusețe, modă și comunicare pe care Avon îi susține în demersul lor de a le arăta femeilor cum să se simta bine în pielea și blogul lor. Anul acesta introducem și o categorie de CSR la nominalizarile Digital Divas Awards pentru ca adevăratele dive sunt cele preocupate de frumusețea ca ansamblu, exterioară și interioară.”

PREMIILE DIGITAL DIVAS

La finalul zilei se va desfășura cea de-a doua ediție a galei de premiere „Digital Divas Awards”, ce oferă recunoațtere comunității online de beauty și fashion, din România.

Categoriile anunțate anul acesta sunt : Best Women Websites, Best Bloggers for Social CausesBest Use of Photography in Blogging (Fashion & Beauty blogs), Best Instagram Account, Best Newcomer Fashion Blog, Best Newcomer Beauty Blog, Best Fashion Blog, Best Beauty Blog, The Digital Diva of The Year, Special Projects, People’s Choice Award.

Perioada de jurizare se va desfășura între 16-26 mai. Categoriile principale vor fi jurizate de specialiști în online, cu excepția categoriei "People's Choice Awards", ce va fi susținută de către public prin voting online. 

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul dedicat sau puteți solicita anumite informații la office@evensys.ro. 

Pentru a fi la curent cu noutățile despre Digital Divas, urmăriți atât site-ul www.digitaldivas.rocât și contul dedicat de Twitter (www.twitter.com/digitaldivasro) sau pagina de Facebook (https://www.facebook.com/DigitalDivas.ro).

3 comments

  1. Succes! Poate ne vedem la eveniment!

    ReplyDelete
  2. Felicitari, draga mea! Iti tin pumnii si poate ne vedem la Digital Divas! :D :*:*

    ReplyDelete

Say it like you mean it! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
LA BOHÈME. All rights reserved. © Maira Gall.