QUOTE

Your daily dose of bohemian vibe

Luna Bijuteriilor La Rosa - reduceri de până la -35%

8/2/14

Începând cu data de 1 august La Rosa vă invită să le fiți alături într-o perioadă specială, Luna Bijuteriilor. Luna Bijuteriilor este o lună cu reduceri de până la -35%.

Reduceri de până la 35% se aplică și la cele peste 1000 de modele de verighete ale Colecției de Verighete 2014. În plus, ca facilități pentru aceste bijuterii importante în cuplu aveți: serviciul de gravură gratuită, posibilitatea de personalizare, dar și capacitatea de a alege verighete din linii diferite.

Inelele de logodna cu diamante beneficiază și ele de reduceri de până la -35% în Luna Bijuteriilor La Rosa. Create atât în stil clasic, cât și în stil avantgardist și minimalist, inelele de logodnă La Rosa pot avea o singura piatră, poziționată central, sau mai multe diamante, în funcție de gusturile și preferințele viitoarei mirese.
Bijuteriile din aur cu diamante La Rosa, reprezintă unul dintre punctele forte ale magazinului atunci când vine vorba de alegerea unui cadou pentru o persoană dragă – iar în aceasta perioadă le puteți achiziționa cu reduceri de până la -35%. Bijuteriile în linii clasice din atelierul La Rosa, decorate cu pietre prețioase pot constitui una dintre cele mai sofisticate și bine alese daruri pentru tinere și doamne.

Bijuteriile din aur cu cristale constituie de asemenea o sursă de inspirație și rafinament datorită modelelor inedite și combinațiilor unice de la care pot lua parte. Vă invit ca în această perioadă să beneficiați de reduceri de până la 35% la achiziționarea lor și să alegeți o bijuterie pentru voi sau persoanele dragi.
Descoperiți aici bijuteriile Colecției La Rosa 2014 și reducerile aplicate acestora în Luna Bijuteriilor La Rosa: http://www.bijuteriilarosa.ro/.
Iată câteva dintre preferatele mele:

1 comment

Say it like you mean it! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
LA BOHÈME. All rights reserved. © Maira Gall.