QUOTE

Your daily dose of bohemian vibe

REVIEW: Loțiune de corp naturală Beleco cu flori de cireș, piersică și flori de portocal [RO only]

10/7/14

Am cunoscut-o pe Gabriela și minunatele sale produse naturale Beleco vara aceasta la un târg. M-a atras de la distanță prezentarea produselor, ambalajele colorate și săpunurile naturale ce arătau într-un mare fel. Dar mai ales m-au ademenit mirosurile îmbietoare. Wow, mirosea incredibil! Nu m-am putut abține și am mirosit mare parte din produse, simțul olfactiv ajunsese la apogeu. M-am hotărât asupra loțiunii de corp naturale "Vraja Zânelor" cu flori de cireș, piersică și flori de portocal. De mirosit am stabilit deja că miroase delicios, să vedem și ce face.
Este descrisă ca "Loțiune de corp din ulei de măsline și aloe vera, preparată din ingrediente naturale, fără uleiuri minerale, fără parabeni!
Uleiul de măsline este recunoscut pentru proprietățile sale: nutritiv și emolient, hrănește pielea și o hidratează în profunzime, antioxidant, calmant și tolerat de pielea cea mai sensibilă.
Gelul de aloe vera este un puternic hidratant, regenerant cutanat, dar și un bun fermizant, stimulează sinteza de colagen și acid hialuronic proprii pielii."Eu, deși de obicei nu folosesc loțiuni de corp vara pentru că devin toată lipicioasă, am folosit-o pe aceasta destul de des în sezonul ce a trecut. Vă spun și de ce. Pentru că, spre deosebire de cele mai multe loțiuni pe care le-am încercat, aceasta este absorbită de piele foarte repede și nu o lasă deloc lipicioasă. Ăsta a fost un mare plus, am avut o piele hidratată, care a mirosit senzațional, pe parcursul verii. Cred că toamna va fi și mai plăcut de folosit, pentru că pielea mea devine automat mai uscată și are nevoie de o hidratare mai mare. Eu am pielea destul de sensibilă, însă nu am avut probleme cu ea.
Parfumul rezistă pe parcursul zilei, nu este un parfum enervant, care să deranjeze, ci unul plăcut, proaspăt.
Are o consistență destul de groasă, însă în ciuda acestui aspect, se întinde foarte ușor pe piele.
Folosită în mod regulat, sigur va aduce numai beneficii pielii. Acum că a venit toamna o voi folosi și mai des și mă voi bucura de calitățile sale din plin.Colecția "Vraja Zânelor" mai include și cremă de corp naturală, exfoliant natural pentru corp, săpun natural cu lapte de capră și unt de shea aerat. 
Dacă nu folosiți de obicei loțiune de corp, pe site găsiți multe alte produse naturale ca: săpunuri pentru față sau pentru corp, creme de față, unturi sau uleiuri de corp, uleiuri pentru masaj, geluri de duș și exfolianți. Toate la prețuri accesibile și de o calitate superioară. Asta o garantez după ce am folosit loțiunea. D-abia aștept să folosesc și alte produse! :)Să-mi spuneți dacă vă luați vreun produs. Sunt curioasă cum vă înțelegeți și voi cu el.

3 comments

 1. nice product!

  http://www.twinklelittleheels.com

  ReplyDelete
 2. Inca nu am auzit de aceste produse dar suna tare interesant !
  xoxo

  www.sorananistor.com

  ReplyDelete
 3. Nici eu nu am auzit de el dar recunosc ca suna foarte promitator! Pupici Mona :*
  http://www.xcentrica.ro/tonuri-de-gri/

  ReplyDelete

Say it like you mean it! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
LA BOHÈME. All rights reserved. © Maira Gall.