QUOTE

Your daily dose of bohemian vibe

Romanian Fashion Philosophy A|W 2016

10/6/16


Dragilor, vreau să vă povestesc despre prima ediție Romanian Fashion Philosophy la care La Bohème va fi blogger oficial. Aceasta va va avea loc în București, în perioada 12-14 Octombrie 2016. Gazda evenimentului va fi Palatul Bragadiru, situat în inima Capitalei.Romanian Fashion Philosophy: o nouă filosofie despre modă, un concept avandgardist care dorește să reunească sub același acoperiș designerii de top ai momentului, branduri renumite din industria de modă și să dea ocazia celor mai talentați dintre absolvenții facultăților de design vestimentar să se afirme.

Peste 25 de designeri și branduri din țări precum România, Italia, Germania, Rusia sau Grecia își vor prezenta cele mai noi colecții.
Evenimentul este conceput a avea două componente: una de expo (unde publicul poate intra liber pentru a vizita și/sau cumpara, expozanți find designerii/brandurile participante la eveniment și alți parteneri) și alta de prezentări de modă (din 45 în 45 de minute, cu pauze pentru social networking, activări de produse, degustari de vinuri etc.) unde se poate intra doar pe bază de invitație.
Gazda evenimentului va fi supermodelul Cristina Maria Sărăcuț împreună cu celebrul critic de modă MARCELLOUS L. JONES.
Mai multe detalii despre designeri, program, bloggeri oficiali și program:

No comments

Post a Comment

Say it like you mean it! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
LA BOHÈME. All rights reserved. © Maira Gall.