QUOTE

Your daily dose of bohemian vibe

Despre femeia în costum de baie

9/8/17


Costum de baie - HERE
Kimono - Koton

Măi, măi, aproape se făcu 1 an de când nu mai postai o ținută pe bătrânul blog...stai, stai, că nu-i bătrân deloc de fapt, mai degrabă școlar, că luna asta împlinește 7 ani. Să revin, 1 an ziceam, dar m-am întors. Bine, nu e ca și cum ar fi încetat viața pe pământ dacă nu m-aș fi întors, dar am zis totuși să nu risc. Știi, eu și viața încercăm să fim prieteni la cataramă și nu vreau să pierd asta.
Mnah, nu pot spune totuși "Pe cuvânt de cercetaș!" că asta ar fi ținută, dar vrea să se îndrepte într-acolo. Cum am spus și pe Facebook când am vrut să mă dau mare că voi posta ceva după hăt timp, avem așa: 

- una bucată femeie care s-a trezit taman în septembrie să pozeze în costum de baie, nu ca toate femeile ce se respectă și fac poze pe timp de vară. 


- aceeași bucată de femeie care nu s-a pozat pe o plajă exotică în costum de baie, ci sprijinită comod de peretele sufrageriei ce o desparte de apartamentul vecinilor. (mă, dar hai să nu mai zic bucată că cineva va zice că e ofensator pentru femei, deși eu știu că asta-i ceva în glumă...deci, da, voi zice tot bucată :))) 

- femeie care nu e slabă și vezi, doamne, a îndrăznit să se expună în costum de baie. (da, e treaba cu body positivity foarte în trend și nu zic că e rău, chiar e bine, ești sănătoasă, fii cum vrei tu. Hashtagul #sizedontmatter umblă brambura pe Internet și așa am ajuns la discuția următoare cu the bf - să fiu sinceră a cam fost un monolog - Bre, aș face o glumă! Oare îmi sare lumea în cap, adică alde masculii, dacă pun hashtagul #sizedontmatter urmat de #sizeonlymatteratdicks ? Concluzia pe care am tras-o singură e exprimată în următoarea frază, ce mă așteptam să o primesc comentariu dacă postam asta pe Fb: "Fă, dar tu poți să fii grasă, dar p**a mică nu vrei!", închei citatul ipotetic.) 

- femeie foarte mulțumită că în borcanul ăla nu era limonadă, ci vin.

Acestea fiind spuse, am intrat în atmosferă de vacanță pe care nu am avut-o cu ajutorul suportului peretului și a licorii lui Bachus. Clar a ajutat și costumul de baie care e fain tare și îl găsești aci: Scalloped swimwear alături de multe, dar multe alte costume wow, cât și pălăria. Când porți o pălărie d-asta nu ai cum să nu te vezi pe o plajă unde te bate soarele în freză de mamă, mamă. :))

  Da, ideea din planșa alăturată e că ar fi minunat să ne trăim viața frumos, indiferent de greutate, vârstă, situație financiară, etc. Hai!


  1 comment

  1. Hey. Imi place tare mult costumasul. Am ajuns pe blogul tau, tocmai pentru cautam poze reale cu produsul.

   Multumesc.
   :D

   ReplyDelete

  Say it like you mean it! :)

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  LA BOHÈME. All rights reserved. © Maira Gall.